Gezen Sinema Tırı'mız Dünya Kız Çocukları Günü'nde Koruncukköy Urla'daydı.

TLS Lojistik olarak, kız çocuklarımızı donanımlı ve kendine güvenen genç kadınlar olarak hayata kazandırmak, böylelikle ülkelerine faydalı bireyler olmalarına yardımcı olabilmek var gücümüzle destek olmaya çalışıyoruz.

Koruncuk Vakfı ile yıllardır devam eden dostluğumuzdaki en anlamlı projelerden biri olan Koruncukköy Urla’da bulunan evimizi Dünya Kız Çocukları Günü’nde, çocukların sosyal, sanatsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yola çıkan destekçisi olduğumuz Gezen Sinema ile birlikte ziyaret ettik. Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında kız çocuklarımızla hem eğlenceli aktiviteler yaptık hem de istedikleri filmleri izleyerek Gezen Sinema’nın keyfini çıkardık.

Gezen Sinema Tırı, sinema imkanının yeterli olmadığı coğrafyalarda, sinema kültürü ile tanışmamış çocukları bu kültür ile buluşturmak ve o çocukların sosyal, sanatsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 2018 yılında yola çıktı ve 2021' de yolculuğuna devam ediyor.

Koruncuk Vakfı; çocukların, hangi sosyo-ekonomik koşulda olursa olsun haklarına eriştiği, sevgi ve güvenle büyüdüğü, eğitimlerine kesintisiz devam edebildiği ve katma değer yaratabildiği bir topluma hizmet etmeyi amaçlayarak çalışmalarını sürdürmektedir.

 


12.10.2021 Tüm Haberler